Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte în prima şedinţă din 2015. De ce se teme Victor Ponta

| 12 ian, 09:39

Biroul Permanent National al PSD se reuneste luni in prima sedinta din acest an. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, anunta duminica seara ca partidul sau are nevoie de un nou proiect politic pe 5 ani, dar si ca PSD va ramane la guvernare cat timp va avea majoritate parlamentara.

"Am cerut un vot de incredere din partea conducerii PSD imediat dupa alegeri si votul a fost covarsitor pozitiv. Cred ca PSD are nevoie acum de doua lucruri: in primul rand de un nou proiect politic pe 5 ani, iar in al doilea rand de modificarea unor prevederi din statutul PSD care sa le arate oamenilor ca ne dorim o schimbare", a scris prim ministrul duminica pe contul sau de Facebook.

De asemenea, Ponta a afirmat ca nu se teme de "tradari" si a sustinut ca PSD va ramane la guvernare pana in 2016.

"Vom ramane la guvernare pana la alegerile din 2016 si atat timp cat avem majoritate parlamentara. Nu mi-e teama de tradari si nu am niciun element in acest sens! Sunt mai multe proiecte pe care le putem adopta anul acesta, dar numai in comun: noua lege electorala, schimbarea legii privind finantarea partidelor, codul fiscal si codul de procedura fiscala", a mai scris premierul pe reteaua de socializare.

Cum răspunde Ponta când e întrebat dacă a vorbit cu Iohannis despre schimbarea Guvernului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ