PSD a stabilit CINE va face parte din delegaţia care merge luni la consultările cu Klaus Iohannis

| 09 ian, 18:58

Delegaţia PSD care va merge luni la consultările de la Cotroceni, cu seful statului, va fi compusa din Victor Ponta, Mircea Duşa si Darius Valcov, au precizat, vineri, surse social-democrate.

Aceleaşi surse au anunţat ca PSD nu va propune sa fie discutate si alte teme decat cele anuntate şi că se vor face declaraţii de presă  la finalul consultărilor.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis marti partidelor parlamentare o invitatie la consultari pentru saptamana viitoare, scopul acestor discutii fiind incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2 la suta din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

”Una dintre prioritatile mandatului meu, in perioada urmatoare este gasirea de solutii pentru cresterea bugetului Apararii. Voi declansa consultari cu toate partidele parlamentare, pentru incheierea unui acord politic, cu scopul asigurarii, in anul 2017 a unui parg minimal de 2 la suta din PIB, pentru Aparare”, spunea Klaus Iohannis, la ceremonia de investitura a noului sef al Statului Major General al Armatei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ