Ședință SECRETĂ la noul PNL. Ce pun la cale liberalii - surse

| 10 ian, 19:38

Obicitvul impus de conducerea noul PNL, preluarea guvernării în 2015, conduce la fricțiuni între membrii vechiului PNL și cei ai PDL.

Deocamdată nu se vehiculează nume concrete pe ministere, dar atât la vechiul PNL, cât și la vechiul PDL au apărut liste negre. Liberalii nu vor să vadă în Guvern miniștri democrat-liberali care au fost în Guvernul Boc, dar cei din PDL nu vor să vadă liberali care au fost în Guvernul USL.

Listele negre apărute în ambele partide i-au forțat pe liderii de la centru să se reunească într-o ședință de taină. Conform stiripesurse.ro, a fost o ședință cu scântei, în care liberalii și democrat-liberalii s-au înfruntat direct.

După mai bine de o oră de discuții, liderii noului PNL au decis să cadă la pace și au găsit o soluție: fiecare dintre foști miniștri care doresc un nou loc în Guvern vor trebui să își facă un portofoliu în care să-și contabilizeze toată activitatea din timpul ministeriatului.

În cadrul comisiilor comune din noul PNL fiecare ministru va intra sub lupă și va fi analizat, înainte de a fi propus pentru a prelua un minister. De asemenea, se va va lua în considerare activitatea fiecărui pretendent la un post de ministru în cadrul comisiilor de specialitate care elaborează programul de guvernare.

Citește și: Klaus Iohannis îi dă o LECȚIE DURĂ lui Traian Băsescu. Fostul președinte FIERBE de NERVI!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 10:32
TUDOR POPSCU
DEZOLANT
"OMULETII VERZI AU VENIT PE PAMANT AU LUAT INFATISAREA OAMENILOR , I-AU VANAT PANA LE-AU LUAT LOCUL "
E CLAR CA PDL ARE OAMENI CONSACRATI IN TIMP CE DIN PNL NU PREA APAR PROFESIONISTI CONSACRATI ... CA FENECHIU NU MAI E , CHIUOARIU E PE DUCA ... TARICEANU NU MAI E ... LUIDOVIC A DEVENIT PUR PO0LITIC .. LA ECONOMI9E CUN SERES E GLUMA . CU ALINUTA E INCA GREU DE ADMINSTRAT JUSTITIA ... DECI ... : SULFINA , IALOMNITEANU , BLAGA, ANDREA WASS, ... mai vreti nume ???
11 ian, 03:19
Ruth
oferta
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
10 ian, 20:23
liviuioan
--CONSENSUL--PRESPALAT
Formarea unui guvern care sa aiba o sustinere parlamentara , presupune formarea unei coalitii a lucrului --bine executat-- . Dupa miscarile de trupe este usor de anticipat , cum ar arata aceasta constructie care trebuie sa cuprinda---PNL--PDL ( BLAGA )--PDL ( BASESCU )-- PMP ( CRISTESCU ) --PPDD ( avocatul si loteria medicului zbuciumat de la ambulanta )---mpm--MACOVEI--PORA--MOTOCICLISTII si asociatii--GURULUI---TVR--dragostea lui RARES si BOGDAN---aripioarele VANGHELIOTE si FRATIA REGILOR si DIASPORA ( aici e mai greu--sunt multe curente---se ocupa GEOANA cu dragostea lui pentru spatiile aerisite ) . Lista---ramane deschisa---vorba lui --TOMA CARAGIU--poate are PIEDONE simtul umorului si-i impaca pe ungurii din cele 3 formatiuni . Va--UDRESC--de bine--vine ANUL NOU --al lui RENATI USATII --GUSA--s-a pregatit .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ