Victor Ponta: Congresul PSD NU va mai avea loc în martie

| 12 ian, 14:46

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca in luna martie nu va mai fi convocat congresul, asa cum s-a anuntat initial, ci doar Consiliul National, care va dezbate agenda politica a partidului pana in 2019 si unde se vor face alegeri pentru conducerea acestui for.

Ponta a precizat, luni, ca BPN a decis in ceea ce priveste calendarul evenimentelor politice ale partidului in perioada urmatoare.

El a spus ca in 30 si 31 ianuarie va fi convocat CExN al PSD, impreuna cu grupurile parlamentare, pentru a stabili liniile prioritare, agenda politica a anului 2015 si actiunile parlamentare si ca la inceputul lui martie va fi convocata Liga alesilor locali PSD.

Presedintele PSD a adaugat ca in 20 si 21 martie va fi convocat Consiliu National, care va dezbate agenda politica a PSD pana 2019, va dezbate modificarile la Statut si va alege si presedintele acestui for.

Intrebat daca, in aceste conditii, Congresul nu va mai fi convocat in luna martie, asa cum s-a anuntat initial, Victor Ponta a precizat ca, potrivit statutului, Consiliul National este forul care va convoca congresul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ