Victor Ponta, întrebat dacă renunţă la titlul de "doctor": Suntem în gluma "cu şapcă, fără şapcă"

| 12 ian, 14:12

Presedintele PSD Victor Ponta, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari privind renuntarea la titlul de doctor, ca situatia e similara glumei "cu sapca, fara sapca", respectiv cand nu a vrut sa renunte a fost intrebat de ce o face, iar acum, cand vrea sa renunte, este intrebat la fel.

"Suntem exact ca in gluma <>. Daca nu vreau sa renunt, de ce nu renunt? daca vreau sa renunt, de ce renunt? Deci din punctul meu de vedere discutia este clar inchisa, orice vrei sa faci tot nu va fi bine", a spus Ponta.

Intrebat daca renunta si la calitatea de avocat, Ponta a evitat sa raspunda, mentionand: "Repet, cand nu am vrut sa renunt, mi s-a spus sa renunt. Cand am vrut sa renunt, mi s-a spus ca nu. Dati-mi voie sa nu cred in buna credinta a celor care ma intreaba aceste lucruri".

Ponta a fost intrebat, pe de alta parte, de ce a fost nevoie de OUG 94/2014 si de ce prevederile din acest document nu au fost supuse unei proceduri parlamentare.

"Dupa cum dumneavostra stiti - daca vreti sa stiti, daca nu vreti, oricum ne pierdem timpul - acea Ordonanta are multe prevederi referitoare la sistemul de educatie. Una dintre ele se referea la faptul ca pe 6 februarie un numar important de cadre didactice din invatamantul universitar trebuia sa-si piarda statutul, ceea ce se intampla in timpul anului universitar. De asemenea, cum v-a explicat ministrul Educatiei, daca ati fi vrut sa-l ascultati, e vorba de sase prevederi care tineau de urgenta desfasurarii activitatii", a spus Ponta, raspunzand astfel la intrebare.

Tag-uri: psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 15:52
Florentina
Confuzie?
D-l Ponta face o mare confuzie (banuiesc ca intentionata) intre a i se retrage titlul de doctor din cauza plagiatului (asa cum a spus CNADTU si Comisia de Etica a UB) si a -si da OUG prin care sa renunte la doctorat, fara nici o consecinta legala. Este o mare diferenta. D-l Ponta poate sa gasesca detalii despre diferenta intre cele doua variante in presa romaneasca si in revista Nature (sau Natura, asa cum a denumit-o dumnealui).
12 ian, 15:55
Florentina
Corectie
(asa cum au spus ...........) si nu (asa cum a spus.......).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ