Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocațiilor de stat pentru copii

| 01 iun, 13:26

Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocațiilor pentru copii. De altfel, șeful statului anunțase că intenționează să facă acest lucru pe 1 iunie, chiar de ziua copilului.

De altfel, Klaus Iohannis a declarat inca de miercuri că proiectul privind majorarea alocaţiilor pentru copii este un act normativ bine venit şi a afirmat că a discutat cu premierul Victor Ponta despre banii de la buget necesari pentru această creştere.

"Am vorbit despre această chestiune (n.r. - a banilor necesari) şi cu siguranţă se vor găsi soluţii. După părerea mea este un act normativ binevenit", a spus şeful statului, adăugând că despre promulgare va discuta la următoarea conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Deputaţii au adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 65/2014 cu un amendament al PNL care prevede ca alocaţia de stat pentru copii să crească de la 42 la 84 de lei.

 

Citeşte şi: Victor Ponta: Dublarea alocaţiilor costă 1,8 miliarde de lei anual

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ