Klaus Iohannis: "Ce bine ar fi să fim uniți!". Șeful statului a mers din nou cu bicicleta

| 26 iun, 13:18

Klaus Iohannis: "Ce bine ar fi să fim uniți!". Apel la unitate transmis de președintele Klaus Iohannis, în această dimineață, înainte de a lua startul la cel mai mare marș pe bicicletă dedicat Centenarului Marii Uniri.

Klaus Iohannis a participat la marşul bicicliştilor “Pedalăm pentru România". Este pentru a treia oară în ultimele două luni când şeful statului merge cu bicicleta prin Bucureşti.

"Centenarul este despre noi, despre români, despre unitate. Și să nu uităm: chiar astăzi este ziua tricolorului, un simbol puternic al României”, a spus președintele.

„Ce bine ar fi, ca acum la 100 de ani după ce ne-am unit, să ajungem la unitate. Ar fi senzațional. Participarea mea o dedic și acestui deziderat: să se creeze mai multă unitate între noi”, a adăugat șeful statului.

,,Pedalăm pentru România” este un marș pe bicicletă dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire. Bicliștii vor străbate 100 de kilometri în medie, fiecare zi, cu o viteză de 22 de km/h, cu pauze fixate la 20-30 de kilometri, în funcție de dificultate.

Marșul este unul asistat, pe parcursul întregului traseu participanții fiind însoțiți de un autocar pentru odihnă și situații speciale, mașini tehnice pentru urgențele legate de biciclete, salvare și mașini care delimitează coloana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ