Klaus Iohannis: certurile dintre Băsescu şi Ponta afectează imaginea ţării în străinătate

| 18 iul, 2013

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), primarul Sibiului, Klaus Iohannis a declarat joi, că certurile dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta afectează imaginea României în străinătate.

"Astfel de lucruri niciodată nu dau bine. (...) Atunci când într-o entitate apar discuţii în contradictoriu, nu dă niciodată bine, indiferent că este vorba de administraţia naţională sau judeţeană sau chiar locală. O entitate este cu atât mai puternică şi poate să îşi impună un punct de vedere mai uşor, cu cât sunt uniţi cei care o reprezintă. Deci, pentru România, varianta ideală ar fi ca preşedintele, primul ministru şi toată lumea de acolo, să promoveze România. Până la urmă, pentru asta i-am ales. Şi să facă front comun pentru proiectele României. Câteodată fac, câteodată, nu, dar acel câteodată nu afectează şi acel câteodată da", a precizat Klaus Iohannis despre cele mai recente contre între premier şi şeful statului, citat de Agerpres.

Liderul liberal nu crede că relaţiile dintre preşedintele României şi premier se vor schimba acum, în actuala conjunctură politică.

"Greu de crezut să se schimbe relaţiile acum", a concluzionat prim-vicepreşedintele liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ