Klaus Iohannis, conferinţă de presă la sediul PNL: ”Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste”

| 13 noi, 17:56


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste şi se aştepată să fie tratată cu respect, ca şi cânf ar fi apărat democraţia şi pre români. A fost cel mai prost rezultat al PSD din primul tur din ultimii 30 de ani, a declarat preşedintele Iohannis, spunând că alegerile au însemnat o victorie pentru el şi o înfrângere pentru PSD.

 

Klaus Iohannis a scris pe Facebook că îşi doreşte să prezinte proiectul său pentru România Normală printr-un dialog direct şi deschis cu cetăţenii şi cu reprezentanţii mass-media.
- La sfârşitul mandatului am dovedit că ştiu să opresc PSD
- A fost o victorie pentru mine şi o înfrângere pentru PSD.A fost cel mai prost rezultat al PSD din primul tur din ultimii 30 de ani
- Guvernul Orban a organizat impecabil partea care revine Guvernului în organizarea alegerilor
- Sunt foarte mulţumit şi mulţumesc românilor care au venit în număr mare la vor, în mod special diaporei. O mulţumimre specială tutror românilor care m-au votat.
UPDATE - Mesajul lui Klaus Iohannis pe Facebook: ”Aşa cum am spus, îmi doresc să prezint proiectul meu pentru România Normală printr-un dialog direct şi deschis cu cetăţenii şi cu reprezentanţii mass-media. Vă invit în această seară, începând cu orele 18:00, să urmăriţi live pe Facebook întâlnirea cu jurnaliştii pe care o voi avea în cadrul unei conferinţe de presă”
- ”Preşedintele României, Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidenţiale, va susţine miercuri, 13 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, o conferinţă de presă la sediul central al PNL din Aleea Modrogran, nr. 1”, anunţă PNL, potrivit News.ro.
Klaus Iohannis a avut marţi şi miercuri mai multeîntrevederi cu miniştri liberali, la care a fost prezent şi preşedintele partidului, premierul Ludovic Orban, pe teme care ţin de agenda guvernamentală şi de fiecare domeniu de activitate în parte.
Marţi seară, preşedintele a avut discuţii cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, fost consilier prezidenţial.
Pe agenda zilei de miercuri au figurat întâlniri cu miniştrii Transporturilor Lucian Bode,Economiei -  Virgil Popescu, Agriculturii - Adrian Oros şi Finanţelor - Florin Cîţu.
În zilele următoare sunt programate discuţii şi cu ceilalţi miniştri ai Cabinetului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ