Klaus Iohannis critică modificarile la Codul Penal: Sunt neavenite

| 08 mai, 14:01

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că nu este de acord cu modificările pe care unii parlamentari vor să le implementeze codului Penal.

“După părerea mea, lupta anticorupție trebuie să continue în toată forța și cu toată forța. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o părere foarte proastă. Și alții au nemulțumiri pe care le-au exprimat în spațiul public. Cu alte cuvinte, nu sunt de acord”, a declarat Iohannis pe marginea modificării Codului Penal la întoarcerea

din Polonia, unde a participat la manifestările de marcare a 70 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial care au avut loc la Gdansk.

De asemenea, președintele a vorbit și despre cardul de sănătate: "E o problemă reală, Guvernul a pregătit prost implementarea".

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis, declaraţie despre ambasadorul român care se afla în elicopterul doborât de talibani

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 16:19
Suspiciunea bate prezumtia ?
justitie abuziva
Pai si cu prezumtia de nevinovatie din constitutie cum ramane ? Adica orice nea caisa procurorul are o suspiciune (care e rezonabila zice el ) , te leaga si se pisa pe ea de constitutie. In ce tara traim ? In republica procurorilor ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ