Klaus Iohannis, criticat de PSD: Un președinte care 'fuge de oameni'

| 24 aug, 17:09

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a declarat luni, la Botoșani, că atitudinea publică a șefului statului, Klaus Iohannis, lasă de dorit, afirmând despre acesta că este "un președinte care nu comunică cu oamenii și fuge de oameni'.

'Scăderea lui Klaus Iohannis în sondaje din punctul meu de vedere nu reprezintă o surpriză. Nu este o surpriză pentru că avem un președinte absent, un președinte care nu este prezent în peisajul public, un președinte care nu se exprimă, un președinte care nu numai la București, dar și la nivel european nu este cunoscut', a afirmat Negrescu.

Totodată, eurodeputatul PSD a susținut că "sub președinția anonimă' a lui Klaus Iohannis, România este reprezentată deficitar la nivel european.

'Dacă întrebi liderii europeni cine este președintele României, au auzit că este un președinte de origine germană care conduce țara, dar nu l-au văzut, nu îl cunosc, nu îi cunosc punctele sale de vedere', a mai adăugat Victor Negrescu.

Citeşte şi: Chiriile preşedintelui: Klaus Iohannis a declarat mai puţini bani decât a încasat din imobilele sale. Ce spune Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 19:25
Viorica
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ