Alina Gorghiu, de acord cu amânarea votul asupra Codului Fiscal: "O discuție politică este necesară"

| 24 aug, 12:17

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că o discuție politică pe Codul fiscal este necesară, punctând că pentru prima oară coaliția de guvernare se disociază de "heirupismul" premierului Victor Ponta în ceea ce privește măsurile guvernamentale, transmite Agerpres.

"Necesitatea unei discuții politice s-a demonstrat și prin faptul că astăzi comisiile parlamentare în care PSD are majoritatea au votat împotriva cererii de reexaminare a Codului fiscal, deci a înțelegerii din urma întâlnirii tehnice a partidelor. Cel mai probabil, același lucru s-ar fi întâmplat și în plen. Remarc cu satisfacție că, pentru prima dată, coaliția se disociază de heirupismul lui Victor Ponta în ceea ce privește măsurile guvernamentale. Am încredere că această schimbare de atitudine este doar începutul", a afirmat Gorghiu.

Ea a reamintit că, în urmă cu o lună, a făcut un apel către partidele politice pentru o nouă abordare a temelor mari, care privesc viitorul României.

"Am propus celorlalte forțe politice să ieșim din logica electorală și să adoptăm, prin consens politic, decizii pe care nici unii să nu le putem contesta a doua zi sau anul următor. Este îmbucurător faptul că discuțiile pe tema Codului fiscal urmează această logică: am început cu întâlnirea tehnică dintre partide și, așa cum este firesc, continuăm cu discuția la nivel politic, cea care va genera consensul pe această temă. Dezideratul de la care pornim: un Cod fiscal aplicabil cel puțin 10 ani. Cu un asemenea obiectiv, acordul între forțele politice este fundamental", a spus liderul PNL.

În opinia ei, "pe măsură ce forțele politice vor găsi o cale de discuție și pe celelalte subiecte de interes major, începând cu salarizarea în sistemul bugetar, populismul prim-ministrului va fi izolat".

Citeşte şi: PSD amână votul asupra Codului Fiscal. Noi discuţii cu partidele de opoziţie UPDATE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 16:37
mihail30
Liber la castiguri !!!
Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ