Dragnea, despre amânarea dezbaterii Codului Fiscal: "Să vedem dacă temerile preşedintelui au temei"

| 25 aug, 07:42

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat în privinţă amânării dezbaterii Codului Fiscal în Parlament că atât partidele din coaliţie, cât şi opoziţia, au căzut de acord pentru să se ia o pauză pentru a lua o decizie în cunoştinţă de cauză.

 

"E vorba de o lege atat de importanta, atat in context international, cat si in contextul intern. Neamtul are o vorba: cantareste de multe ori si taie o singura data. Decizia finala nu o pot lua decat liderii politici, pentru ca este vorba despre asumarea unei responsabilitati foarte mari. Codul Fiscal poate schimba viata tuturor. Avem sansa sa dam cat de cat mana libera sectorului privat. Nu cumva o parte din măsurile din noul Cod fiscal sau toate măsurile, tot pachetul, sau o parte din pachet, pot fi adoptate mai devreme de 1 ianuarie? Din acest motiv am zis "cui îi strică încă 2-3 zile de analiză internă, noi în cadrul coaliţiei, împreună cu Ministerul Finanţelor, cei din opoziţie împreună cu specialişti. Iar joi, când ne vom întâlni, să avem mai multe elemente, şi atunci poate găsim cea mai bună soluţie. Poate acest Cod fiscal, aşa cum a intrat în Parlament, să rămână la fel. (...) Cred că trebuie o discuţie mult mai aşezată", a declarat Liviu Dragnea. ", a declarat Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

De asemenea, Dragnea a precizat că atât el, cât şi Victor Ponta i-au cerut ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, "să facă o analiză, pentru a vedea dacă temerilor preşedintelui privind Codul Fiscal au temei".

Citeste si: Dragnea și Gorghiu au stabilit întâlnirea pe Codul Fiscal

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 16:37
mihail30
Liber la castiguri !!!
Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ