KLAUS IOHANNIS, decizie NEAŞTEPTATĂ de la malul mării

| 07 aug, 19:25

Președintele Klaus Iohannis se află, alături de soția sa, Carmen, la Neptun, unde sunt în vacanță. Chiar dacă e în concediu, președintele muncește. El a semnat decretul de decorare a unor cadre militare și personal civil din Ministerul Apărării Naționale.

Astfel, cu ocazia Zilei Marinei, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, contraamiralului Mîrşu C. Alexandru; Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, comandorului Căpăţînă N. Daniel; Medalia Naţională „Serviciul Credincios” clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Aureliei N. Popa; Medalia Naţională „Pentru Merit” clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Mihaelei I. Bucuroiu; Medalia „Virtutea Maritimă” clasa I, cu însemn pentru militari, plutonierului adjutant principal, Bălan S. Neculai; Medalia „Virtutea Maritimă” clasa a II-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Vărzaru V. Răzvan-Mihai, și Medalia „Virtutea Maritimă” clasa a III-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Botoşăneanu V. Iulian.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naționale, domnul Mircea Dușa.

Citeste si: SORIN OVIDIU VÂNTU, anunţul care ZGUDUIE scena politică. Cine sunt cei VIZAŢI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ