LUDOVIC ORBAN știe cine este avantajat la alegerile pentru Primăria Capitalei

| 05 aug, 15:00

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, care și-a anunțat participarea în competiția din partid pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, consideră că Sorin Oprescu, actualul primar general al municipiului București, este avantajat la viitoarele alegeri locale.

"Nefiind alegeri în două tururi, situația e un pic mai complicată. E avantajat primarul în funcție. Al doilea lucru, oarecum un dezavantaj, este că PSD nu a avut niciodată un concurent pe electoratul de stânga, el aproape întotdeauna a concentrat voturile alegătorilor de stânga. În timp ce în dreapta spectrului politic a existat o competiție, au fost mai mulți candidați", a declarat Ludovic Orban la Adevărul Live, citează Agerpres.

De asemenea, liderul liberal a subliniat că electoratul de dreapta este mai puțin interesat de alegeri decât electoratul de stânga dar și faptul că nu a vorbit cu președintele Klaus Iohannis despre decizia sa, dar că liderii PNL știau de intenția sa de a candida.

Potrivit lui Orban, procedura de desemnare a candidatului PNL nu e 100% obiectivă, însă a adăugat că nu îi privește ca pe niște adversari pe colegii înscriși în aceeași competiție. "Bucureștiul are nevoie de o viziune unitară. Nu poate o primărie de sector să aibă o altă strategie de dezvoltare decât cea de la Consiliul General al Municipiului București", a subliniat Ludovic Orban.

Până în prezent, și-au mai anunțat înscrierea în competiția internă din PNL Cristian Bușoi, Costică Canacheu și Petre Roman.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ