Anunţ de ultimă de oră de la Sorin Oprescu: Ce se întâmplă în sudul Capitalei

| 31 aug, 19:20

Lucrările la pasajul de la Piața Sudului sunt întârziate aproximativ o jumătate de an, a declarat luni primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu prilejul ședinței CGMB.

"Vreo șase — șapte luni este întârzierea. Încercăm să cerem o prelungire a termenului, dacă nu se poate cred că o să absorbim cam 60% din banii europeni, restul o să plătim", a spus Oprescu jurnaliștilor.

Primarul general estima, într-o postare făcută pe Facebook pe 15 aprilie, că lucrările se vor finaliza la sfârșitul anului, notează Agerpres.

Proiectul presupune realizarea unui pasaj subteran rutier pentru a face legătura dintre Calea Văcărești și strada Nițu Vasile, dar și amenajarea a patru pasaje pietonale de-a lungul celui rutier și către stațiile de tramvai.

De asemenea, proiectul vizează modernizarea carosabilului în intersecția Calea Văcărești — Olteniței — Nițu Vasile, prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulație, precum și realizarea de legături pietonale printr-un pasaj subteran între stația de metrou Piața Sudului și peroanele stațiilor de tramvai aflate pe șoseaua Olteniței.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ