NEWS ALERT: INCENDIU la mansarda unui bloc din zona 1 Decembrie. Toţi locatarii au fost EVACUAŢI

| 07 aug, 19:11

Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei, pe bulevarul Theodor Pallady. Zeci de apartamente au fost evacuate, iar mansarda unui bloc de locuinţe cu şase etaje arde de câteva zeci de minute.

Pompierii încearcă să localizeze flăcările, pentru a preveni extinderea daunelor materiale. O femeie primeşte îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la mansarda unui bloc de şase etaje, din zona 1 Decembrie din Capitală, pompierii intervenind cu 15 autospeciale de stingere şi evacuând toţi locatarii, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucurelti - Ilfov.

Incendiul a izbucnit, înainte de ora 18.00, la mansarda unui bloc de patru etaje de pe Aleea Mizil nr. 9.

Focul ardea pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi cu degajări mari de fum, existând pericol de propagare, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. 

Iniţial la faţa locului au ajuns trei autospeciale de stingere, la şase minute de la semnalarea incendiului, numărul celor care acţionează în prezent fiind de 15, alături de trei autoscări. La fa?a locului mai sunt prezente şi trei echipaje de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

Toţi locatarii au fost evacuaţi. O femeie de aproximativ 50 de ani a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol. Alte victime nu au fost semnalate.

Pompierii au avut probleme, întrucât reţeaua de hidranţi din zonă nu are debitul necesar autospecialelor de stingere.

Incendiul a fost localizat şi limitat pe trei laturi ale clădirii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ