Klaus Iohannis: Declaraţia legată de 'ghinionul' profesorilor a fost neinspirată, îmi cer scuze dacă am jignit

| 20 oct, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la preşedinţia României, Klaus Iohannis a afirmat luni, în cadrul unei emisiuni televizate, că afirmaţia sa legată de ''ghinionul'' profesorilor a fost ''neinspirată''.

''A fost un răspuns foarte neinspirat şi chiar cred că e momentul, dacă cineva e jignit, să îmi cer scuze în public. (...) Recunosc că am avut o zi proastă şi dacă acea afirmaţie nefericită a supărat pe cineva îmi asum vina şi îmi cer scuze'', a spus Iohannis la B1 tv. 

El a susţinut că dascălii au avut în ultimii 25 de ani ''ghinionul'' de a nu fi fost ''băgaţi în seamă'' de nicio guvernare când a fost vorba despre salarii şi condiţii de muncă, adăugând că un cadru didactic cu salariul apropiat de cel minim pe economie nu poate să fie ''extrem de motivat''. Totodată, Iohannis a punctat faptul că în programul său electoral educaţia reprezintă un punct foarte important.

Tag-uri: ACL, Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ