Macovei predică dezbinarea socială. Este și Iohannis de acord?

| 20 oct, 2014

Campania Monicăi Macovei capătă pe zi ce trece tușe tot mai groase de radicalism și se apropie periculos de instigare la o nouă formă de "apartheid​" social.

Un spot electoral al candidatei Monicăi Macovei face referire la conflictul între “ai lor” – “cocalarii” și “combinatorii” asistați social – și “oamenii ok” ca poziție socială și nivel de venit.

“Când îi lași <> să voteze, țara pierde minim 25 miliarde de Euro pe an”, se spune în spotul lui Macovei. În videoclip se mai afirmă că prin neparticiparea la vot fiecare alegător pierde 25.000 Euro, dar nu se precizează cum a fost calculată suma și cum anume dispar banii aceștia atunci când câștigă „ai lor”.

Prin apelul la opoziția și conflictul dintre grupuri sociale, Macovei dorește radicalizarea electoratului de dreapta pentru alegeri. Fenomenele sociale de tipul acesta trebuie urmărite cu atenție și va interesent de văzut cum se vor poziționa ceilalți reprezentanți de dreapta, și în mod special Klaus Werner Iohannis.

Citeşte şi: Monica Macovei, declarație de presă: Unde poate fi dovada că Ponta a fost ofițer acoperit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ