Klaus Iohannis: Nu mă consider absolut deloc un om bogat şi nu văd niciun avantaj ori dezavantaj că sunt neamţ

| 21 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat luni că nu se consideră ''absolut deloc un om bogat'' şi că declaraţiile de avere ale contracandidaţilor săi sunt mult mai consistente.

Klaus Iohannis a susţinut că în campanie a fost ţinta unor atacuri lipsite de fairplay şi a reamintit în acest sens declaraţia social-democratei Gabriela Firea referitoare la faptul că nu are copii. Iohannis a apreciat afirmaţiile acesteia ca fiind un atac ''de cea mai joasă speţă'' şi şi-a exprimat satisfacţia că Firea a fost sancţionată public.

''E un atac de cea mai joasă speţă posibilă. Şi într-o campanie, inclusiv o campanie bazată pe atacuri trebuie să existe o limită inferioară sub care nu poţi să mergi. Aici s-a mers mult sub această limită'', a spus Iohannis, la B1 tv.

Citeşte şi:  Iohannis se încurcă în declarații: Liberalul oferă a șasea explicație diferită pentru casele sale. VIDEO

În opinia sa, faptul că este de etnie germană şi că nu este ortodox nu este nici în avantajul său şi nici în dezavantaj. ''Nu cred că îmi dăunează sau că îmi dă un avantaj faptul că sunt neamţ. (...) Faptul că sunt ortodox sau nu, nu cred că e important. (...) Aceste lucruri sunt importante, desigur, dar nu în legătură cu politica. (...) M-am întâlnit cu mulţi oameni în ultima perioadă peste tot pe unde am umblat şi niciunul nu mi-a reproşat că sunt etnic german sau de ce nu sunt ortodox. Oamenii vor să ştie ce facem cu economia, cum facem să creăm mai multe locuri de muncă'', a adăugat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ