Klaus Iohannis, după consultările cu Opoziţia: Toţi cei care au participat îşi doresc referendum

| 11 apr, 19:05

Toate partidele de Opoziţie susţin referendumul pe Justiţie propus de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a declarat că „asaltul PSD” asupra Justiţiei trebuie să se oprească. „Indiferent de opţiunile politice, cu toţii ne dorim o Românie cu o justiţie indepenentă, dreaptă, scoasă de sub influenţa politicului“, a mai spus Iohannis.

Principalele declaraţii ale preşedintelui:

Am discutat dspre situaţia Justiţiei. Toţi cei prezenţi - PNL, USR, UDMR, PMP şi minorităţile naţionale - s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona Justiţiei. Le-am spus că acest asalt al PSD asupra Justiţiei trebuie să primească un răspuns din partea românilor, un referendum.

Toţi participanţii din această după-amiază au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum, toţi au fost de acord că oamenii trebuie încurajaţi să participe la acest referendum. Acest lucru mă bucură.

Am abordat şi alte teme cu care au venit delegaţiile. Au fost consultări care s-au desfăşurat într-o atmosferă foarte bună. Toţi cei care au participat îşi doresc un referendum. Românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt PSD la Justiţie. Indiferent de opţiunile politice, cu toţii ne dorim o Românie cu o justiţie indepenentă, dreaptă, scoasă de sub influenţa politicului.

Imediat după ce voi primi răspunsul Parlamentului, voi formula întrebările.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ