Klaus Iohannis, SUPĂRAT FOC. Nici bine nu şi-a început mandatul şi deja are PROBLEME ÎN FAMILIE

| 23 ian, 11:55

Klaus Iohannis le-a mărturisit apropiaţilor una dintre problemele care îl frământă în ultima vreme. El este oarecum îngrijorat de faptul că sora sa Krista şi-a exprimat intenţia de a se muta în România.

Ideea surorii lui Klaus Iohannis nu este deloc pe placul preşedintelui, care se vede nevoit să găsească o soluţie şi pentru părinţii săi octogenari, care ar putea rămâne singuri în Germania. Singura variantă este mutarea întregii familii la Sibiu.

Astfel, după 23 de ani, familia Iohannis ar putea să se reîntregească în România, la Sibiu. Părinţii actualului preşedinte sunt Susanne şi Gustav Heinz Johannis, amândoi saşi transilvăneni. Aceştia au imigrat ca pensionari în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria.

Sora preşedintelui, Krista, este cu 4 ani mai mică decât el şi locuieşte în Germania împreună cu părinţii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 05:08
Marion
Klaus Iohannis suparat foc
Dece va revoltati oameni buni ca vrea sora Dlui Iohannis sa vina în tara în care s-a nascut? Dar ca principesa Maria fiica lui Mihai care nu s-a nascut în România, dece vrea sa se mute în Rpmânia, ? Nu pentru
un os, ci pentru un ciolan pentru care au revenit aproape toti.
27 ian, 05:01
Mioara
Klaus Iohannis suparat foc.
Dece va revoltati oameni buni ca vrea sora lui Iohannis sa revina în tara în care s-a nascut? Dar de principesa Maria, fiica lui Mihai, care vrea sa se mute în România nu aveti nimic de zis? Nici macar nascuta în România nu este. Ea dece vine oare ?
25 ian, 12:13
tili
Presedintele
orice om are probleme si nu ma platesc nici guvernantii nici Presedintele
25 ian, 10:50
lili
vin dupa ciolan in romania pe cine mai intereseaza de noi amariti
24 ian, 12:53
basescu,amantul chior
io pe cruduta udrea
DECAT SINGUR CUC,CA NATARAII DE CONSERVE-CONSILIERI TI-O
IMPRUMUT,SA SARA ZGARDUL PE URATA CU BUBE PE FATA,CURVEA
DE MESERIE,FARA,COCOANA ASTA FACE FATA LA TOATA GARNIZOANA
25 ian, 21:52
OOO
Comentarii nerusinate
Cum de ti se permite sa faci asemenea comentarii. Alo!!! Cei cu site-ul acesta. Cum ii permiteti acestui individ sa faca asemenea comentariu ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ