Klaus Iohannis îi lasă MASCĂ pe toţi: Unde îşi va petrece preşedintele sărbătorile de iarnă

| 17 dec, 20:01

Preşedintele Klaus Iohannis își va petrece sărbătorile de iarnă alături de soția sa, Carmen Iohannis, în Florida, transmite RomâniaTV.net.

Șeful statului va pleca în Florida pentru a petrece Crăciunul, urmând ca și trecerea dintre ani să o marcheze tot aici, mai scrie sursa citată.

Klaus Iohannis şi-a petrecut şi o parte a lunii decembrie 2014 în Florida. Astfel, după câştigarea alegerilor prezidenţiale şi după ce şi-a dat demisia de la Primăria Sibiu, dar înainte de depunerea jurământului ca preşedinte al României, Iohannis a petrecut o săptămână în Palm Beach.

Preşedintele şi soţia sa au fost în vizită la o familie de prieteni români, cărora preşedintele le-a botezat copilul. Este vorba de omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, care este finul şi antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 09:35
lucreaza de acasa si castiga bani!
Masina de facut bani! Super-ocazie pentru toti cei interesati de castiguri suplimentare in timpul liber! Simplu, pas cu pas, foarte clar! Totul este verificat si functioneaza! Aici este masina de facut bani! Trebuie doar sa te hotarasti! Masina de facut bani te asteapta! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]
17 dec, 20:53
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
17 dec, 20:37
Valter COJMAN
Bineinteles ca isi ia si infractoarea de nevasta pe bani publici...
18 dec, 05:59
cerbu mihaita
Dar nu e arestata infractoarea ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ