Klaus Iohannis: La Înalta Curte se lucrează mult și bine

| 18 feb, 13:30

Klaus Iohannis s-a declarat convins miercuri că problemele privind condițiile de muncă de la Înalta Curte de Casație și Justiție se pot rezolva, însă a apreciat că, în ceea ce privește conținutul, la instanța supremă se lucrează "mult și bine".

El a arătat că a fost prima sa vizită la Înalta Curte, pe care a efectuat-o la invitația președintelui instanței, Livia Stanciu.

"Am văzut cum se lucrează aici. Am văzut oameni foarte dedicați. Am văzut oameni care lucrează mult peste program, care lucrează în condiții dificile și fac o treabă excepțional de bună", a spus Iohannis.

Șeful statului a precizat că, în ce privește condițiile de muncă de la ÎCCJ, trebuie găsite foarte multe soluții.

"Sunt convins că, dacă se dorește, se pot rezolva aceste probleme. Important este să vedem conținutul și aici stăm foarte bine. La Înalta Curte se lucrează mult și bine", a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. El a fost întâmpinat de președintele ÎCCJ, Livia Stanciu, care i-a făcut un tur al sediului instituției. Șeful statului a vizitat sălile de ședință și birourile ÎCCJ, iar la final a purtat o discuție de câteva zeci de minute cu Livia Stanciu.

Tag-uri: ÎCCJ, Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 17:31
Max Maxi
Mai baieti, de ce nu apar comentariile instant? Uite vezi de aia nu comenteaza mai nimeni pe aici...pfff

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ