Klaus Iohannis, PRIMA REACŢIE despre cazul Marian Vanghelie-Rareş Bogdan

| 18 mar, 21:04

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri seara, la Ateneul Român, dacă realizatorul TV Rareș Bogdan a intervenit la el în favoarea lui Marian Vanghelie, așa cum a afirmat primarul Sectorului 5.

Președintele a fost întrebat dacă Rareș Bogdan i-a intermediat o relație cu Vanghelie, Iohannis răspunzând: „asta a fost gluma din această seară”, potrivit România TV.

Citeşte şi: DNA clarifică apariţia numelui preşedintelui în dosarul lui Marian Vanghelie

În referatul procurorilor prin care se cerea arestarea preventivă a primarului Sectorului 5 este redată interceptarea unei discuții dintre Marian Vanghelie și Dinu Mariana Carla, în care primul spune că poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rareș Bogdan, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, susținând că președintele are nevoie de el ca să facă majoritatea în Senat.

Președintele a participat, la Ateneul Român, la un eveniment caritabil, Concertul Speranței „Hope and Homes for Children Romania”.

Citeşte şi: Interceptări Marian Vanghelie. Rareș Bogdan, APARIȚIE neobișnuită la Realitatea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ