Klaus Iohannis: ”Să nu credem din greşeală că 1 iunie este data de relaxare totală!”

| 22 apr, 19:00

 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că oamenii nu ar trebui să creadă „din greşeală că 1 iunie este data de relaxare totală”, însă a adăugat că este optimist că va fi atins acest obiectiv.

 

 

 

„ 1iunie este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi. Este data la care Guvernul va prezenta evaluările pentru posibila relaxare. Deci, să nu credem, din greşeală, că 1 iunie este data de relaxare totală, nu va fi. Însă eu sunt foarte optimist şi cred că în cursul verii vom ajunge acolo. Evident că până atunci mai sunt atâtea săptămâni, în care evaluăm mersul pandemiei. Dacă numărul de infectări scade foarte mult, dacă numărul de persoane grav bolnave scade foarte mult şi, în paralel, numărul de vaccinaţi creşte, atunci, cu siguranţă, rând pe rând, vom putea să renunţăm la anumite măsuri sau, invers spus, rând pe rând, vom putea să relaxăm măsurile şi sper foarte mult ca, în plină vară, să ajungem în faza în care măsurile vor fi atât de puţine, încât românii vor putea să-şi facă concediul în tihnă”, a declarat Klaus Iohannis, la vizita în Parcul Natural Văcăreşti, cu ocazia Zilei Pământului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ