Klaus Iohannis: Terorismul, corupţia şi crima organizata reprezinta ameninţări la adresa securităţii naţionale

| 08 ian, 10:57

Coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale, spune presedintele Klaus Iohannis pe Facebook, intr-un mesaj in care reia ca a lansat o tema de dezbatere recent lansata. Presedintele se va intalni joi cu premierul Ponta, tema principala fiind Apararea.

"Nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva rețelelor ilegale de orice fel. Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe și procurorul general la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării?", scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Şeful statului şi-a schimbat poza de profil după tragedia de ieri din Paris.

Citeşte şi:  Atentat terorist în Paris: Poliţia franceză a identificat trei suspecţi în cazul atacului de la Charlie Hebdo

Presedintia anunta ca la initiativa lui Klaus Iohannis, are loc joi, 8 ianuarie, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, o intalnire de lucru cu premierul Victor Ponta. Temele principale sunt situatia executiei bugetare pentru anul 2014 la nivelul MApN, fondurile alocate pentru Aparare in 2015 si perspectivele pentru urmatorii doi ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ