Kovesi: A fost o încercare nereuşită de intimidare

| 06 apr, 11:13

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a precizat miercuri, referitor la informaţiile apărute în presă potrivit cărora s-ar fi intenţionat intimidarea sa, că a fost vorba despre o "încercare nereuşită".

"Este un dosar în curs la altă unitate de Parchet în care nu am calitate şi în acest moment nu pot comenta. A fost o încercare nereuşită de intimidare", a declarat şefa DNA. 

Surse au declarat anterior că o firmă israeliană a angajat foşti ofiţeri de informaţii israelieni să facă acest lucru la comanda unui client, cel mai probabil inculpat într-un dosar de la DNA. 

"Au fost încercări de intimidare şi hărţuire a şefei DNA şi a apropiaţilor", au menţionat sursele citate. 

Potrivit Rise Project, patru cetăţeni israelieni sunt anchetaţi de DIICOT pentru spionarea comunicaţiilor şi tentative de compromitere a Laurei Codruţa Kovesi. 

Doi dintre suspecţi, Dan Zorella şi Avi Yanus, foşti ofiţeri de informaţii, sunt co-fondatori şi directori executivi ai firmei israeliene de investigaţii private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan, fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011, mai arată Rise Project.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ