Kovesi, audiată la CSM în două procese disciplinare. Se așteaptă verdictul

| 27 mar, 11:32

Laura Codruța Kovesi este audiată acum la CSM în două procese disciplinare deschise de Inpsecția Judiciară. Se întâmplă din nou în ziua în care are loc cea de-a doua rundă de negocieri între Parlamentul de la Bruxelles și Consiliul Uniunii, pentru desemnarea viitorului procuror șef european.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM ar urma să se pronunţe, miercuri, cu privire la două acţiuni disciplinare în cazul Laurei Codruţa Kovesi, într-una fiind vizat şi Marius Iacob.

Cercetarea care îl vizează şi pe procurorul Marius Iacob a fost declanşată în urma înregistrărilor dintr-o şedinţă a DNA apărute în spaţiul public. În acest caz, pronunţarea a fost deja amânată de cinci ori, dar între timp Marius Iacob a demisionat din funcţia de adjunct al şefului DNA.

O altă acţiune a fost deschisă de Inspecţia Judiciară în septembrie, Kovesi fiind acuzată că a inserat într-un comunicat date confidenţiale dintr-o anchetă derulată de către procurorii din subordine.

Tag-uri: csm, kovesi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ