Kovesi și Camelia Bogdan, parte a unui secret incendiar

| 18 mar, 16:00

În ediția de duminică seară a emisiunii „Sinteza zilei”, au fost prezentate dovezi cu privire la corespondența secretă dintre Laura Codruța Kovesi și judecătoarea Camelia Bogdan. Potrivit corespondeței dintre cele două, arestarea și aducerea în țară a lui Nicolae Popa au fost plănuite.

Documente importante prezentate de către jurnaliștii de la Antena 3 vin să confirme ipoteza conform căreia arestarea în 2009 a lui Nicolae Popa a fost un moment plănuit, precum și aducerea acestuia în țară, în 2011.

De exemplu, potrivit unei adrese emise de Ambasada României în Indonezia, autoritățile românești știau încă din 2004 că Nicolae Popa se află în această țară, că i-a fost prelungit pașaportul, adăugându-i-se nu mai puțin de 12 file.

Ce este cu adevărat șocant, adresa cu pricina a fost înmânată procurorilor Parchetului General chiar din acel an. Deci statul român, inclusiv procurorii știau cu exactitate unde se află numitul Popa.

Mai multe amănunte pe evz.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ