Kovesi: În dreapta am dușmani, în stânga am dușmani, în spate am dușmani, nu am ce face decât să merg înainte

| 12 mai, 09:54

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie are duşmani peste tot, cel puţin asta susţine într-un interviu. Laura Codruţa Kovesi mai spune că dosarul de spionaj Black Cube, nu ar fi vizat-o în mod direct, ci mai degrabă DNA-ul.

“Ne vom face treaba ca până acum. Tocmai am primit un mesaj de la o prietenă care mi-a zis o zicală: în dreapta am dușmani, în stânga am dușmani, în spate am dușmani, nu am ce face decât să merg înainte. Mi s-a părut interesantă și actuală”, a spus Kovesi, potrivit B1TV.

Laura Codruţa Kovesi mai spune că în ceea ce priveşte dosarul de şantaj are bănuieli cu privire la persoana care a comandat aşa numita operaţiune “Black Cube”.

“Am bănuieli, dar acest lucru trebuie să-l stabilească DIICOT. E vorba de persoane pe care le investigăm și persoane care sunt în apropierea persoanelor pe care le investigăm”, a mai spus Kovesi.

Kovesi mai crede că dosarul de spionaj are legătură cu faptul că a fost învestită cu cel de-al doilea mandat în fruntea DNA

“Cred că a fost o tentativă de intimidare nu numai împotriva mea, ci și împotriva DNA. A fost chiar în perioada în care se discută reînvestirea. Ce pot să vă zic. Au fost telefoane timp de o zi și jumătate, pentru ca apoi am intervenit, date familiei mele și unor apropiați prin care li se cereau date personale, adresa de mail. Nimeni nu a dat curs acestor intrebari”, a mai spus Laura Codruța Kovesi.

Şefa DNA a mai precizat că nu adresele sale de e-mail, nici cel personal, nici cel de serviciu nu au fost sparte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ