Kovesi: Nu îmi dau nicio demisie, nu am motive

| 04 iul, 11:12

"Nu imi dau nicio demisie, nu am motive", a declarat procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, marti, la sosirea la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Sectia pentru procurori a CSM ia in discutie, marti, cererea Laurei Codruta Kovesi de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga.

Laura Codruta Kovesi le-a mai spus jurnalistilor, la intrarea in sediul CSM, ca solicitarea luata marti in discutie de CSM "Este o cerere prin care am cerut un aviz consultativ de revocare a doi procurori care lucreaza in DNA, conform procedurii. Nu pot sa detaliez motivele, in afara celor facute publice vineri. Ce am de spus voi spune in cadrul sectiei."

"Motivele le-am detaliat intr-un referat scris pe care l-am transmis CSM. Din momentul in care am aflat ca un angajat al DNA nu a respectat procedura, am luat masuri", a mai spus Kovesi. 

In ceea ce priveste activitatea DNA, Laura Codruta Kovesi spune ca "Nu este vorba de nicio tensiune, activitatea se desfasoara normal" si a adaugat: "Foarte bine, sa vina CSM sa verifice."

"Sunt 160 de procurori in DNA, aici e vorba de revocarea a doi procurori", a mai spus procurorul-sef al Directiei Anticoruptie.

Tag-uri: kovesi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ