La 29 ani, va fi eutanasiată. Şi-a ales ziua morţii - 1 noiembrie

| 09 oct, 2014

O tânără în vârstă de 29 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor, pe 1 noiembrie, alături de familie şi prieteni, după ce a fost diagnosticată cu o tumoare incurabilă pe creier.

Brittany Maynard a început să aibă dureri groaznice de cap la scurt timp dupa ce s-a căsătorit, în urmă cu un an de zile. Medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit.

Femeia din statul american Oregon a vorbit cu presa despre decizia sa. ”Trebuie să vă spun, când ai 20 de ani şi afli că mai ai atât de puţin de trăit, e ca şi cum ti-ar spune că o să mori mâine”, a spus Brittany.

Doctorii au spus că în cele şase luni pe care le va mai avea de trăit, tânăra va avea dureri cumplite. Astfel, pe 1 noiembrie, ea îşi va pune capăt zilelor cu ajutorul unor pastile care i-au fost prescrise chiar de medic.

Tag-uri: Brittany Maynard
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ