La ce televiziune vom vedea meciurile din preliminariile Campionatului European de Fotbal

| 20 feb, 2014

Digi Sport va transmite în direct, începând din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018.

DigiSport va avea dreptul să dea meciurile Naționalei în reluare, dar nu mai devreme de ora 1.00 noaptea, după încheierea directului de pe TVR 1, notează paginademedia.ro.

Digi Sport a obţinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018.

Pachetul include meciuri în direct şi înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor şi emisiuni-magazin, precum şi drepturile de transmisie a partidelor prin internet şi prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonaţii Digi Net şi Digi Net Mobil.

Duminică aflăm adversarii României

Tragerea la sorți, programată în orașul francez Nisa (mai precis, în incinta Palais des Congres Acropolis) în ziua de 23 februarie 2014, între orele 13.00-13.50 (orele României), va cuprinde 53 de de echipe, acestea urmând să fie împărțite în 8 grupe de 6 echipe și una de 5.

Franța este calificată, ca țară organizatoare. După cum se știe, se vor califica 23 de naționale, turneul final fiind unul care va alinia la start 24 de echipe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ