Lady Gaga pune pe jar fanii din întrega lume: "Sunt devastată"

| 29 mai, 2014

Cunoscuta cantareata americana de 28 de ani, Lady Gaga, tine ca de obicei prima pagina a ziarelor din intreaga lume prin comportamentul sau excentric si non-conformismul sau. De asta-data, Lady Gaga a transmis, prin intermediul retelei de socializare Twitter, mesajul: "Sunt devastata, sunt in incapacitatea de a concerta".

Artista si-a anulat concertele sale de la Vancouver si Seattle, din cauza unei bronsite, potrivit Daily Mail. Astfel, cantareata nu a mai putut concerta miercuri seara pe Seattle Key Arena din Statele Unite si vineri pe Rogers Arena din Vancouver, Canada.

Ea a transmis fanilor "cele mai profunde scuze la Seattle si Vancouver, vom reprograma spectacolele si ne vom intoarce".

Vedeta a confirmat ca sufera de bronsita, postand pe Twitter o imagine din 1989, din filmul "The Little Mermaid", facand o trimitere la personajul Ursula, vrajitoarea care i-a "luat" vocea.

In ciuda anularii concertelor, multi fani ai cantaretei au asteptat in apropierea locului de desfasurare a concertelor. Unii dintre acestia au fost vazuti purtand haine asemanatoare starului american.

Lady Gaga va avea o perioada de odihna, inainte de a-si relua turneul, ea avand programate urmatoarele concerte la San Diego, luni, si la San Jose, marti.

Turneul sau mondial "The Artpop Ball" cuprinde 75 de concerte in total si se va incheia pe 24 noiembrie la Paris.

Tag-uri: lady gaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ