Lămurit cu promisiunile lui Bodog, Tudose cere ca Institutul Cantacuzino să meargă la Apărare

| 23 aug, 13:46

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost din nou ţinta ironiilor premierului Mihai Tudose, la începutul şedinţei de Guvern, care i s-a adresat urându-i "bine aţi venit la noi în România", după care i-a cerut ca, în maximum o lună, să pregătească un proiect de act normativ, alături de ministrul Adrian Ţuţuianu, prin care Institutul Cantacuzino să devină parte componentă a Ministerului Apărării.

"Cu demersurile specialiştilor de acolo ne-am lămurit. Poate cu o mână de fier, militarizată poate să aibă rezultate", a comentat Tudose.

"Domnule ministru, Bodog, bine aţi venit la noi în România. Vă rog ca, domnul Ţuţuianu, în maximum o lună, Cantacuzino să devină parte componentă a Ministerului Apărării pentru că cu demersurile specialiştilor de acolo ne-am lămurit. Poate cu o mână de fier, militarizată poate să aibă rezultate. Vă ajunge o lună să preluaţi?", a declarat Tudose în debutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a replicat că în cel mult trei săptămâni va veni cu un proiect de act normativ în acest sens.

"M-am şi gândit cum ar putea fi organizat şi am făcut şi o evaluare prealabilă cu specialişti (...) Vă propun ca, împreună cu domnul ministru Bodog, pe baza la materialul de control, în două săptămâni de zile, maxim trei, să venim în Guvern cu un proiect de act normativ (....) E delicată această chestiune, dar ne-o asumăm", a spus Ţuţuianu.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ