LANSARE: TELEFON MOBIL care serveşte şi ca telecomandă pentru electrocasnice

| 22 sep, 23:24

Un telefon mobil care poate fi folosit şi ca telecomandă pentru diferite aparate electrocasnice a fost prezentat marţi, la Beijing, de firma Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din China şi din lume, informează EFE, citată de Agerpres.

Numit Mi4c, noul aparat cu diagonala ecranului de cinci inci şi un procesor Snapdragon 808, are o eficienţă energetică cu 10 % mai mare decât modelele precedente. Totodată, este dotat cu un nou sistem de senzori, EdgeTap, care facilitează realizarea de fotografii şi navigaţia de la o pagină la alta. Mi4c conţine o cameră foto de 13 Mpx şi o baterie de 3.080 mAh şi poate folosi cartele dual-sim 4 G.

Compania Xiaomi, al treilea mare producător de smartphone-uri din lume, susţine că acest telefon mobil va 'scoate la pensie' toate telecomenzile, întrucât va putea fi utilizat pentru a mânui de la distanţă televizoarele, camerele de luat vederi şi inclusiv aparatele de aer condiţionat, datorită sistemului de raze infraroşii cu care este dotat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ