Lansarea pe care Apple o pregăteşte pentru acest an

| 24 ian, 2014

Apple va lansa în acest an două modele iPhone cu ecrane mai mari faţă de cele actuale şi va intra astfel în concurenţă directă pe noi segmente de piaţă, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate situaţiei.

Potrivit surselor citate, Apple pregăteşte un model iPhone cu ecran cu diagonala mai mare de 4,5 inci, şi o altă variantă cu display mai mare de 5 inci.

Modelele actuale ale iPhone sunt dotate cu ecrane de 4 inci, în cazul 5s şi 5c, respectiv 3,5 inci la 4S.

Ambele modele noi vor avea carcase metalice, similare modelului 5s, iar compania va renunţa la exteriorul din plastic regăsit în prezent pe modelul 5c, potrivit surselor.

Telefoanele vor fi lansate în a doua jumătate a anului, cel mai mic dintre acestea fiind mai aproape de apariţia pe rafturi, au precizat persoanele citate.

Contactaţi de WSJ, reprezentanţii Apple au refuzat să comenteze informaţiile.

Cota de piaţă a Apple a început să fie erodată din cauza modelelor cu ecrane mai mari oferite de rivali, mai atractive pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul pentru jocuri, vizionarea de clipuri video sau navigarea pe internet, notează WSJ.

Ecranele mari sunt populare mai ales în China, principala piaţă de creştere pentru Apple.

 

Tag-uri: Apple, iphone
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ