Noile lansări ale Apple pentru 2020: Ce produse s-au lansat în locul mult aşteptatului iPhone 12

| 15 sep, 22:24

Anul 2020 a venit cu schimbări şi pentru compania Apple, care a renunţat la evenimentul propriu-zis, cu public, şi a creat un eveniment live pe Youtube, în care să-şi prezinte noile produse scoase pe piaţă. La evenimentul de marţi, gigantul tehnologic a anunțat un nou iPad, Watch Series 6, Apple Watch mai ieftin, AirTags, pachetul One Services, şi altele.

Gigantul tehnologic a întârziat lansarea seriei iPhone 12 din cauza pandemiei. Viitoarea serie iPhone 12 ar putea deveni oficială în prima jumătate a lunii octombrie și va fi lansată la scurt timp. Se spune că Apple va lansa mai întâi iPhone 12 și Pro urmat de versiunea iPhone 12 Pro Max, scrie RomâniaTV.net.

Apple a lansat o actualizare de firmware pentru AirPods Pro. Noul firmware se numește 3A283. Când împerecheați AirPod-urile care rulează iPhone cu iOS 14, utilizatorii se pot bucura de "sunetul spațial", o caracteristică care simulează sunetul surround.

iPad Air de generația a 4-a, cunoscut și ca iPad Air 4, a fost conceput pentru a fi alimentat de noul procesor A14 și poate trece la portul USB Type-C. Poate avea un design similar cu gama iPad Pro, iar noul model poate renunța și la Touch ID.

Apple Watch Series 6 va fi succesorul Apple Watch Series 5 care a fost lansat anul trecut, în timp ce Apple Watch SE va fi o ofertă accesibilă - o premieră din gama portabilă Apple, care vizează un segment diferit de ceasuri inteligente. Noua serie Apple Watch 6 este capabilă să vă măsoare nivelul de oxigen din sânge chiar de la încheietura mâinii, în orice moment și oriunde. Apple Watch SE a fost lansat la 279 de dolari. Noul Apple Watch Series 6 are un preț de 399 $, în timp ce Watch Series 3 va continua să aibă un preț de 199 $.

Apple a anunțat cea de-a opta generație a iPad-ului său de bază - o actualizare a tabletei sale entry-level de 10,2 inci, care îmbunătățește procesorul la un chipset A12 mai rapid. iPad a 8-a generație promite să fie de până la 3 ori mai rapidă decât tableta Android cel mai bine vândută.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 08:38
raryMenna
clomid birth defects 2017
clomid success stories If you experience changes in mental status, coordination problems, muscle twitching, racing heartbeat, high or low blood pressure, sweating, vomiting or diarrhea, seek medical help immediately

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ