LAS VEGAS în Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor suspecţi de furturi din locuinţe

| 25 ian, 10:04

Mai multe focuri de armă au fost trase de poliţişti pentru prinderea, în noaptea de duminică spre luni, a unor indivizi suspectaţi de furturi din locuinţe, în timp ce maşina acestora a fost urmărită de poliţişti între localităţile Eforie Nord şi Agigea, potrivit Agerpres.

Unul dintre suspecţi, din municipiul Constanţa, recidivist, a fost reţinut şi continuă audierea acestuia de către anchetatori. 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un echipaj auto mixt format din poliţist şi jandarm, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a încercat oprirea pentru control a unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. Şoferul acestuia a demarat însă în trombă, iar în timpul urmăririi au fost trase 12 focuri de avertisment şi în direcţia maşinii de către jandarm şi alte şase focuri, în direcţia autovehiculului, de către poliţist. 

Urmărirea s-a încheiat când maşina suspecţilor a fost acroşată de cea a poliţiei şi scoasă în afara carosabilului. 

Unul dintre indivizii din autoturism a fost prins, ceilalţi reuşind să fugă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ