Laura Codruţa Kovesi: Teza mea este corectă. Am lucrat şapte ani la acest doctorat

| 30 sep, 15:34

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat vineri că a lucrat şapte ani la teza sa de doctorat şi lucrarea a fost întocmită cu respectarea tuturor normelor ştiinţifice.

"Teza mea este corectă, este o teză pe care am muncit-o, am lucrat şapte ani la acest doctorat. Am multe articole publicate (...) pe care eu le-am indicat în teză. Cine are îndoieli cu privire la corectitudine nu are decât să facă sesizare. (...) Cine contestă să vină cu probe şi să facă sesizare", a spus Kovesi, la Europa FM. 

Şefa DNA a explicat că lucrarea sa de doctorat a fost verificată în anul 2012 de Comisia Naţională de Etică, decizia acesteia fiind că nu este vorba de un plagiat. 

"Eu am fost verificată în anul 2012 de Comisia Naţională de Etică, am fost audiată de o comisie din care au făcut parte mai mulţi profesori (...), m-am prezentat la audieri, am prezentat probele şi am primit un verdict final, definitiv, acum patru ani. (...) Eu am venit pregătită cu probele pe care le-am depus în 2012 la acea comisie. S-a făcut o sesizare în care s-a spus despre 40 de paragrafe dintr-o lucrare de 440 de pagini. Eu vă spun că am respectat în totalitate normele academice şi teza mea este corectă. (...) Prima probă este chiar certificatul de căsătorie, pentru că s-a precizat că Kovesi Codruţa a plagiat-o pe Lascu Codruţa şi certificatul de căsătorie dovedeşte că sunt una şi aceeaşi persoană", a mai spus Laura Codruţa Kovesi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ