LAVINIA ŞANDRU rupe tăcerea în cazul soţului ei, DARIUS VÂLCOV: Nu-mi este uşor!

| 19 mar, 20:27

Lavinia Șandru, în cadrul emisiunii pe care o moderează a adus în discuție numele soțului ei, Darius Vâlcov. Jurnalista le-a cerut invitaților săi să comenteze pe marginea anchetării soțului său, fostul ministru al Finanțelor Publice, Darius Vâlcov.

„Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție. În același timp, dacă nu propuneam acest subiect, puteam să fiu acuzată de faptul că nu înțeleg ce înseamnă să fii cu adevărat jurnalist. Cât am fost om politic, am făcut tot de fiecare dată, tot ce am crezut că este important să fac ca om politic, pentru a face ceva pentru semeni. Și ca și junalist, consider că a informa publicul, cu lucrurile pe care trebuie să le cunoască reprezintă, până la urmă, menirea pentru care am venit aici. Menirea pentru care eu sunt în fața dvs. este să vă aduc informațiile pe care dvs. trebuie să le știți, în așa fel încât să vă faceți viața un pic mai bună. Poate că invitaților le este mai greu... Nici mie nu-mi este ușor!”, a spus Lavinia Șandru la Realitatea.

Citeşte şi: DNA cere arestarea lui Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 13:08
Dorin
despre morală
Teoretic, nu există decât o soluție....RETRAGEREA din viața publică. Este foarte evident ce contradicție există în a avea o viață cu beneficii exagerate din acțiuni penale , pe de o parte, și strădania de a fi jurnalist , cu mari pretenții de moderator moralist!
20 mar, 11:49
anado tauriga
nu-mi-este-usor_
Te cred ca nu-i usor. Oare atarna greu 2.000.000 de euroi?
20 mar, 10:17
Oli
locuri de munca
Cautam colaboratori pentru
publicare anunturi.

Se lucreaza comod de acasa
maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.

Cerinte:
calculator

conexiune internet


cunostinte minime PC


seriozitate


atentie la detalii


rabdare


perseverenta


nu este necesara
experienta

Instruire gratuita oferita prin lectii
transmise prin mail.

Veti trece mai intai prin
instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.

Program part-time.Acest proiect vizeaza
piata americana a cartilor electronice.

Se incheie contract legal de munca.

Pentru informatii trimiteti
textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]

Oferim si solicitam seriozitate!
20 mar, 10:06
ion
Spre binele RTV, deontologic, izolati-o pe d.Sandru de comentariile politice pe post. Se umileste inutil,întărâtă privitorii, reduce ratingul. Păcat!
20 mar, 09:12
Sandru
taci
Ai face bine daca ai lua o pauza mai lunga din fata camerelor de televiziune.In momentul de fata faci de ras numele de SANDRU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ