Lavrov: Problema scutului antirachetă rămâne nerezolvată pentru Rusia şi NATO

| 09 iul, 2013

Rusia şi NATO nu au rezolvat problema scutului antirachetă, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov în urma unei întâlniri, la Moscova, cu ministrul român de Externe Titus Corlăţean, relatează Itar-Tass.

"În cursul discuţiilor am făcut un schimb de opinii cu privire la actualizarea sistemelor stabilităţii şi securităţii în Europa şi ne-am concentrat asupra apărării antirachetă", a declarat ministrul rus. "Aceasta este una dintre problemele care rămâne nerezolvată. Sunt în curs consultări", a continuat Lavrov.

Totodată, şeful diplomaţiei ruse a spus că observă rezultate pozitive în interacţiunea cu NATO, în lupta împotriva terorismului, cu privire la Afganistan şi în alte probleme.

Rusia împărtăşeşte aspiraţia României spre dezvoltarea deplină a relaţiilor bilaterale, a mai spus Lavrov, amintind că în iulie anul acesta s-au împlinit zece ani de la semnarea Tratatului de prietenie şi cooperare dintre România şi Rusia, iar în octombrie se vor marca 135 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ