GALERIE FOTO Cele mai urâte şi amuzante greşeli de editare în Photoshop

| 09 oct, 2013

Nu mai e un secret că în revistele glossy se folosesc din plin programele de editare a fotografiilor pentru a se retuşa micile defecte ale vedetelor. Însă, uneori, editorii foto abuzează de vastele posibilităţi de prelucrare digitală a imaginilor, astfel încât chiar şi în publicaţiile renumite apar greşeli evidente şi amuzante, scrie businessinsider.com.

Kristen Stewart, vedeta seriei de filme "Twilight", a pozat într-o ţinută lejeră pentru coperta revistei "Glamour". Cu toate că nu s-ar fi spurapus niciun titlu peste imaginea actriţei, editorii foto ai revistei i-au "tăiat" din greşeală, în Photoshop, antebraţul stâng şi nici la corectură nu şi-au dat seama. Revista a fost publicată aşa.

Nici interpreta personajului principal din serialul Sex and the City, Sarah Jessica Parker, nu a scăpat de retuşuri digitale. Pe coperta din martie 2013 a revistei Harper's Bazaar, ediţia din China, actriţa s-a ales cu nişte pomeţi mult prea accentuaţi şi cu o nuanţă de albastru-electric a ochilor care o fac să pară nu vedetă într-un serial despre sex, relaţii şi probleme ale femeilor, ci mai degrabă un personaj dintr-un film SF.

Într-un număr al revistei "Self", care are ca subiect principal slăbirea rapidă şi sănătoasă, vedeta aleasă pe copertă, Kelly Clarkson, a "slăbit" digital multe kilograme şi a primit de la editorii foto un abdomen plat peste noapte.

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, a rămas fără o bucată din abdomen, din cauza fotografilor care i l-au "retuşat" în Photoshop, taman într-un pictorial în care poza senzual alături de iubita sa Anne Vyalitsyna pentru Vogue Rusia.

Editorii foto ai revistei "Hello!" au simţit nevoia să-l "înfrumuseţeze" şi pe prinţul William al Marii Britanii. Cu toate că în realitate este blond, pe coperta publicaţiei apare şaten-închis şi cu multe fire de păr în plus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ