Leacul pentru orice tip de cancer a fost descoperit. Cum se dizolva orice tumoare în căteva săptămâni

| 09 mai, 2014

Studii medicale recente au dovedit ca dicloracetatul de sodiu (DCA)  este un compus ce poate reactiva mitocondriile, restabilind functia de autodistrugere a celulelor bolnave de cancer, fapt ce permite diminuarea dimensiunii tumorii, regresia acesteia sau chiar remisia completa.

Reprezentanţii de la Universitatea din Alberta(UA), susţin că este posibil să se utilizeze DAC ca un remediu pentru diferite forme de cancer.Unul dintre profesorii de la Universitate a demonstrat că DCA ajuta cu regresie in cazurile de cancer pulmonar si de san, precum si tumori cerebrale (printre altele).

Trebuie remarcat faptul că DCA a fost utilizat si înainte de către oamenii de ştiinţă şi medici. Acesta a fost folosit cu succes în tratamentul defectelor congenitale legate de metabolism.Ar trebui remarcat,de asemenea si că, de peste 80 de ani, cercetatorii cunosc faptul ca celula bolnava de cancer are o influenţă negativă asupra mitocondriilor, făcându-le să funcţioneze anormal.

Dr. Michelakis a încercat să submineze această teză şi a declarat că DCA poate restabili mitocondriile distruse, readucandu-le la starea lor anterioară. El a sperat că, în timpul testelor cu DCA, acesta ar putea face mitocondriile sa produca o enzima, care ar ajuta la restaurarea lor. Rezultatele testelor au depăşit aşteptările sale. Dicloracetatul de sodiu (DCA) nu a împiedicat numai mitocondriile de a fi devastate, dar a scăzut, de asemenea, cresterea tumorii.

Spre deosebire de un număr mare de substante de chimioterapie utilizate in prezent, DCA nu a afectat ţesuturile sănătoase.
Potrivit dr.Michelakis, acest lucru se poate întâmpla, deoarece DCA vizează un proces, care poate fi observat numai în celulele canceroase. El a subliniat faptul că DCA  poate fi utilizat ca un tratament pentru mai multe forme de cancer.

Deoarece DCA este o molecula mica, este mai uşor pentru organism sa o absoarba. Prin urmare, acesta poate fi utilizat pentru a trata formele de cancer, cum ar fi cancerul creierului, forme care sunt de neatins de medicamentele frecvent utilizate. Este important de menţionat că DAC a fost deja testat pe pacienţi cu ani în urmă, atât sănătosi cat şi bolnavi. DCA a fost marcat ca fiind relativ non-toxic.

DCA nu poate fi brevetat, fiind o molecula mica. În cazul în care este lansat ca un drog, ar fi mai ieftin decât dacă ar fi brevetat de o companie farmaceutică. Este important să reţineţi că DAC nu este un medicament. Este o moleculă şi, ca atare, nu poate fi în mod oficial prescris de un medic sau brevetat ca un drog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

18 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 2014
Mihaela
Tratamente exista...
Normal ca nu poate fi aprobat ca medicament pentru ca sa nu piarda mafia medicala din toata lumea! Un apropiat s-a VINDECAT de cancer pulmonar cu Chippewa - un banal ceai care la fel nu este medicament, doar ceai. Omul era trimis acasa sa moara, chemoterapia era programata dupa data cand urma sa moara, evident, nu? Acum e bine mersi si lucreaza la ferma. Cine sa aprobe ca medicament asa ceva? Ce-s nebuni? Si ce daca vindeca? Mai bine aproba alea cu zeci de mii de efecte negative care omoara oamenii dupa ce-i usuca de bani.
11 mai, 2014
cristian
de milenii se cunoaste efectul anticancer al bicarbonatului de sodiu si al clorurii de magneziu
12 mai, 2014
Medina
bicarbonatul de sodiu -remediul al cancerului
Felicitari ! Bicarbonatul de sodiu este tolerat de organism si este folosit de 2000 de ani . Un medic italian a experimentat si demonstrat eficienta si caracterul netoxic al bicarbonatului in tratamentul tumorilor canceroase sau necanceroase. Medicul respectiv a fost denigrat si scos din sistem .
11 mai, 2014
Aprill
Prostovano, daca spui Leac nu-si mai au rostul aceste cuvinte :diminuarea dimensiunii tumorii, regresia acesteia sau chiar remisia completa .......pt ca Leac nu a altceva decat : remisia completa ca ...doar d'aia e Leac , no ???'''
10 mai, 2014
vali
http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/pharmacologicalandbiologicaltreatment/dichloroacetate--dca-
09 mai, 2014
Mascaltonel
Molecula minune
Cocoana, dupa ce ca nu te duce capul la o traducere corecta, te extaziezi in fata a tot ce spun americanii. Nu ca n-ar fi buni cercetatori, dar nici infailibili nu sunt. Imi aduci aminte de anii `50, cand tot ce era descoperire stiintifica venea de la Rasarit, cand toate inventiile erau ale savantilor sovietici si cea mai cocosata camila era camila sovietica.
26 mai, 2014
Alex
@Mascaltonel Universitatea Alberta e in Canada, creetinule! Deci nu este vb de americani!
26 mai, 2014
Alex
@Mascaltonel
E vb de canadieni si nu de americani immbecilule!
11 iul, 2014
Bubu
ERATA!!!
Domnule Mascaltonel, bag seama ca nu ai citit articolul. Nu se spune nicaieri ceva despre cercetatorii americani. Universitatea Alberta (UA) nu inseamna ca este in SUA !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ