Legea minelor nu a trecut de Parlament

| 10 dec, 2013

Legea minelor nu a întrunit nici la Camera Deputaţilor numărul de voturi necesar pentru a fi adoptată, după ce a fost respinsă din acelaşi motiv la Senat.

La votul de marţi din plenul Camerei, Legea minelor a întrunit 160 de voturi "pentru", 105 voturi "împotrivă" şi 22 de abţineri.

Fiind vorba despre o lege cu caracter organic, pentru adoptare erau necesare voturile favorabile a cel puţin jumătate plus unul din totalul deputaţilor, respectiv 204, conform Mediafax.

Modificarea Legii minelor a fost respinsă, luni, în plenul Senatului, fiind exprimat un număr de voturi sub minimum necesar pentru adoptarea acesteia, după o serie de dispute aprinse între senatorii PDL şi cei ai puterii în ceea ce priveşte prevederile acesteia.

Tag-uri: Legea minelor, pdl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
Calin
cea mai saraca tara din Europa
de asta suntem cea mai saraca tara din Europa, pentru ca dam cu piciorul oportunitatilor de dezvoltare, repornirea industriei miniere ar fi adus beneficii uriase Romaniei! o sa si ramanem cea mai saraca tara din Europa daca nu facem nimic...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ