Schimbare majoră privind LEGEA obținerii permisului de conducere: Vestea EXCELENT dată de MAI

| 01 oct, 20:43

Cine vrea permis de conducere şi nu trece de proba practică nu trebuie să îşi mai facă griji că trebuie să treacă prin emoţiile examenului scris din nou. Legea se schimbă: candidaţii vor susţine din nou doar proba practică.

Noua lege intră în vigoare peste câteva zile, mai exact din 5 octombrie. Schimbarea făcută îi ajută mult pe cei care vor să obţină permis de conducere.

Până acum toţi candidaţii care erau respinşi la proba practică erau nevoiţi să dea din nou şi examenul scris, iar acest lucru întârzia foarte mult obţinerea permisului de conducere.

„Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe, după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin şase ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată", se arată în noul proiect de lege.

Potrivit noii legi modificate, toţi candidaţii admisi la proba teoretică vor avea la dispoziţie un an de la data absolvirii cursului de pregătire teoretică şi practică pentru a trece de proba practică, chiar şi din mai multe încercări.

Nu puţini sunt cei care obţin punctajul necesar pentru a fi declaraţi admişi la examenul teoretic, dar greşesc mult la proba practică şi nu pot obţine permisul de conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ