Legea prin care SPP poate asigura protecție și președinților de partide parlamentare a fost PROMULGATĂ

| 11 ian, 16:37

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a legii care prevede că SPP poate asigura protecție și președinților de partide parlamentare, la cererea acestora.

Legea pentru aprobarea OUG nr. 43/2015 privind unele măsuri pentru asigurarea mijloacelor de transport destinate activității de curierat a materialelor clasificate și pentru modificarea și completarea unor acte normative a fost aprobată de Camera Deputaţilor la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut.

Ordonanţa 43 modifică şi legea SPP, permiţând Serviciului de Protecţie şi Pază să asigure paza şi a preşedinţilor de partide politice parlamentare, la cererea acestora, cu acordul CSAT.

"Serviciul de Protecţie şi Pază poate asigura protecţie şi preşedinţilor de partide parlamentare, stabiliţi potrivit alin. (2).”

Citeşte AICI legea promulgată de preşedintele Klaus Iohannis

Ordonanţa de urgenţă a fost adoptată de Senat fără prevederea potrivit căreia președinții de partide beneficiază de protecția SPP, însă această mențiune a fost reintrodusă de deputați.

Camera Deputaților a fost for decizional pentru acest proiect de lege.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 21:42
mihaela
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ