Lia Olguţa Vasilescu: PSD a câştigat majoritatea în Consiliul Local Craiova

| 10 iun, 18:52

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, care, potrivit rezultatelor parţiale, a câştigat al patrulea mandat în această funcţie din partea PSD, afirmă că social democraţii au câştigat şi 14 mandate în Consiliul Local Craiova, din cele 27 în total.

 

"Am terminat numărarea paralelă. PSD a câştigat 14 mandate şi, deci, majoritate în Consiliul Local. Ceilalţi competitori au obţinut 4 mandate (n.red.: PNL), 4 mandate (n.red.: ADU), respectiv 5 mandate (n.red.: AUR). Mulţumesc pentru susţinere celor care au votat PSD!", a scris, pe facebook, Olguţa Vasilescu, care este şi preşedintele PSD Craiova.
Lia Olguţa Vasilescu a câştigat cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Craiova, cu un procent de circa 55%, potrivit datelor parţiale AEP.
Pe locul al doilea se situează candidatul AUR, Marian Vasile, cu circa 16%, urmat de candidatul Alianţei Dreapta Unită, Emilia Neagu, cu circa 13%, şi candidatul PNL, Nicolae Giugea, cu circa 8,5%.
La Consiliul Local Craiova, pe primul loc se află PSD, cu circa 44%, urmat de AUR - cu circa 16,5%, Alianţa Dreapta Unită cu circa 14% şi PNL cu circa 13%.
În municipiul Craiova, prezenţa la vot a fost de 39,28%, cu mult sub prezenţa înregistrată la nivelul judeţului care a fost de 52,25%.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ