Lia Olguţa Vasilescu: PSD va depune moţiune de cenzură în momentul în care Guvernul României va modifica legea pensiilor

| 28 mai, 13:52

 

Deputatul socia-democrat Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, joi, că PSD va depune o moţiune de cenzură atunci când Guvernul va modifica, prin ordonanţă de urgenţă, legea pensiilor publice.

 

 

 

"Biroul Permanent Naţional interimar a aprobat astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură de către PSD în momentul în care Guvernul României va modifica prin ordonanţă de urgenţă legea pensiilor publice. Aşa cum ştiţi şi dvs, de la 1 septembrie ar trebui să fie o creştere a punctului de pensie până la 1.775 de lei, adică 40%. Nu pot să facă această modificare a legii decât printr-o ordonanţă de urgenţă, iar în momentul în care o vor adopta, vom începe deja strângerea de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură", a anunţat Vasilescu, într-o conferinţă de presă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ